MÜLLER PÉTER

Aranyfonál

90 perces műsor a végén interaktív  beszélgetéssel. A műsor végén helyszíni dedikálást is biztosítunk egybekötött helyszíni értékesítéssel. 

Harminchat éve vagyok egy szellemvilágbeli Mester tanítványa. Mindaz, amit gyerekkoromban hittem, amiről csak könyvekben olvastam, valóra vált és életem része lett. Mesterem és barátom nem földi testben él. Tanít, tanácsol, vezet és szeret. Az Aranyfonál gondolatból és szeretetből van sodorva. A magasból engedik le és el kell érjen mindazokhoz, akik életük értelmét keresve felnyúlnak érte. Ez az előadás a lélek halhatatlanságáról szól és mindazokról a mávésztársaimról és példaképeimről is, akik felismerték a szellemvilággal való összeköttetés jelentőségét. Szellemhazánkkal akkor is kapcsolatban állunk, ha ez egyáltalán nem tudatosul bennünk. Összeköt minket az Aranyfonál. Tudom, hogy nincs halál. Átutazó vagyok ezen a válságban levő Földön. A lelke mélyén mindenki tudja, hogy halhatatlan. Csak rá kell ébrednie.

Érdekel
Az élet művészete

90 perces műsor a végén interaktív  beszélgetéssel. A műsor végén helyszíni dedikálást is biztosítunk egybekötött helyszíni értékesítéssel.

Minden ember művész. Alkotása: önmaga és az egész élet. Erről szól az az előadás. Beszélek mágiáról, léleklátásról, az inspirációról, a szellemvilági kapcsolatról, a harmónia meggteremtéséről, a párkapcsolat művészetéről, a viszályról és a megbocsátásról, a megifjodásról a nyugalom megteremtéséről. Sorsunknak nem tehetetlen elszenvedői, hanem teremtői vagyunk. Erről beszélek. Három jósérmét is terveztem és mellékeltem a könyv mellé, azoknak akik használják a Jóskönyvet.

Érdekel
Youtube
Vimeo
Google Maps